Heren Vandaag Inside komen niet meer bij om optreden Martijn Krabbé als dj

Heren Vandaag Inside komen niet meer bij om optreden Martijn Krabbé als dj

Donderdag 14 september 2023 om 09:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Er zijn beelden opgedoken van Martijn Krabbé die een optreden geeft als dj. Hoe hij dit doet, daar zijn de meningen over verdeeld en in Vandaag Inside laten de heren hun licht schijnen op deze vertoning. Krabbé lijkt er zelf veel lol in te hebben en danst er op los. “Daar kan ik echt heel vrolijk van worden”, aldus Wilfred Genee. Ook René van der Gijp moet erg lachen om de dj. Hij vindt vooral het dansje erg goed en doet het zelfs ook even na.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Heren <em>Vandaag Inside</em> komen niet meer bij om optreden Martijn Krabbé als dj Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Er zijn beelden opgedoken van Martijn Krabbé die een optreden geeft als dj. Hoe hij dit doet, daar zijn de meningen over verdeeld en in Vandaag Inside laten de heren hun licht schijnen op deze vertoning. Krabbé lijkt er zelf veel lol in te hebben en danst er op los. “Daar kan ik echt heel vrolijk van worden”, aldus Wilfred Genee. Ook René van der Gijp moet erg lachen om de dj. Hij vindt vooral het dansje erg goed en doet het zelfs ook even na. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's