Oud-minister Henk Kamp zwaar geïrriteerd bij enquêteverhoor fraudebeleid (video)

Oud-minister Henk Kamp zwaar geïrriteerd bij enquêteverhoor fraudebeleid (video)

Oud-minister Henk Kamp zwaar geïrriteerd bij <em>enquêteverhoor</em> fraudebeleid (video) Voormalig minister van Sociale Zaken Henk Kamp kan zijn irritatie maar moeilijk verbergen tijdens een verhoor door de parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening. Op de vraag waarom hij de sancties voor fraude met uitkeringen en toeslagen flink aanscherpte, sneert Kamp: "Ik begrijp niet goed dat ik dat moet uitleggen." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: Tiener in kritieke toestand afgevoerd na botsing met stadsbus op Goeree-Overflakkee Bekijk deze video » Zien: bestuurder zonder rijbewijs achter het stuur bij spoorongeval Prinsenbeek Bekijk deze video » Bekijk de beelden: schietincident in uitgaanscentrum Groningen, twee gewonden Bekijk deze video »
Politiek :
Oud-minister Henk Kamp zwaar geïrriteerd bij enquêteverhoor fraudebeleid (video)

Voormalig minister van Sociale Zaken Henk Kamp kan zijn irritatie maar moeilijk verbergen tijdens een verhoor door de parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening. Op de vraag waarom hij de sancties voor fraude met uitkeringen en toeslagen flink aanscherpte, sneert Kamp: "Ik begrijp niet goed dat ik dat moet uitleggen."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV