Hart van Nederland: tieners aangehouden voor dood 42-jarige man in Amsterdam (video)

Hart van Nederland: tieners aangehouden voor dood 42-jarige man in Amsterdam (video)

Donderdag 14 september 2023 om 18:46

<em>Hart van Nederland</em>: tieners aangehouden voor dood 42-jarige man in Amsterdam (video) De recherche heeft twee minderjarige verdachten, jongens van 13 en 15 jaar oud, aangehouden in het onderzoek naar de dood van een 42-jarige man. Het slachtoffer werd eind augustus 's nachts gevonden op het NDSM-Plein in Amsterdam-Noord, met een straattegel op zijn hoofd en zeer ernstig hoofdletsel. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: bestuurder zonder rijbewijs achter het stuur bij spoorongeval Prinsenbeek Bekijk deze video » Bekijk de beelden: schietincident in uitgaanscentrum Groningen, twee gewonden Bekijk deze video » Groot mysterie: vermiste puppy uit Parijs gevonden bij paleis Willem-Alexander (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De recherche heeft twee minderjarige verdachten, jongens van 13 en 15 jaar oud, aangehouden in het onderzoek naar de dood van een 42-jarige man. Het slachtoffer werd eind augustus 's nachts gevonden op het NDSM-Plein in Amsterdam-Noord, met een straattegel op zijn hoofd en zeer ernstig hoofdletsel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's