Heftige beelden: Miss Montreal gebeten door slang op vakantie in Portugal

Heftige beelden: Miss Montreal gebeten door slang op vakantie in Portugal

Vrijdag 15 september 2023 om 11:13

Miss Montreal, ook bekend als Sanne Hans, bevindt zich momenteel op vakantie. De zangeres had gepland om een ontspannen dagje te gaan golfen, maar haar plannen werden doorkruist door een slangenbeet.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>Miss Montreal</em> gebeten door <em>slang</em> op vakantie in <em>Portugal</em> Miss Montreal, ook bekend als Sanne Hans, bevindt zich momenteel op vakantie. De zangeres had gepland om een ontspannen dagje te gaan golfen, maar haar plannen werden doorkruist door een slangenbeet. Tekst gaat verder onder de video. Gebeten in enkelToen ze op zoek ging naar een weggeslagen golfbal voor een andere golfer, werd ze plotseling gebeten in haar enkel door een slang. "Ze hadden ons gewaarschuwd voor slangen in de struiken op de golfbaan. Dit kan ook weer van mijn lijstje af", deelde ze op Instagram. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talentenjacht Ministars start vrijdag: Sanne Hans in tranen door optreden Bekijk deze video » Zien: Miss Montreal brengt ode aan vriend op nieuwe single Altijd Onderweg (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Gebeten in enkel
Toen ze op zoek ging naar een weggeslagen golfbal voor een andere golfer, werd ze plotseling gebeten in haar enkel door een slang. "Ze hadden ons gewaarschuwd voor slangen in de struiken op de golfbaan. Dit kan ook weer van mijn lijstje af", deelde ze op Instagram.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's