Lang Leve De Liefde: Giselle vindt betalen ‘mannentaak’, maar Marcos komt in opstand

Lang Leve De Liefde: Giselle vindt betalen ‘mannentaak’, maar Marcos komt in opstand

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Giselle vindt betalen ‘mannentaak’, maar Marcos komt in opstand In Lang Leve De Liefde blijkt in de hottub dat Marcos en Giselle toch behoorlijk anders denken over bijvoorbeeld geldzaken. Giselle vindt betalen namelijk een ‘mannentaak’, en vindt het fijn als een man zijn portemonnee trekt. Maar Marcos is het daar niet mee eens en komt in opstand. “Je kan niet van een jongen van 23 verwachten dat hij alles voor je gaat betalen.” Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Nick en Chris fantaseren alvast over hun toekomstige baby Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: laat Astrid Ko haar een nekmassage geven? Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 15 september 2023 om 13:03

In Lang Leve De Liefde blijkt in de hottub dat Marcos en Giselle toch behoorlijk anders denken over bijvoorbeeld geldzaken. Giselle vindt betalen namelijk een ‘mannentaak’, en vindt het fijn als een man zijn portemonnee trekt. Maar Marcos is het daar niet mee eens en komt in opstand. “Je kan niet van een jongen van 23 verwachten dat hij alles voor je gaat betalen.”

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's