Hart van Nederland: fietser (25) overleden na aanrijding met vrachtwagen in Oude Meer (video)

Hart van Nederland: fietser (25) overleden na aanrijding met vrachtwagen in Oude Meer (video)

Vrijdag 15 september 2023 om 16:54

<em>Hart van Nederland</em>: fietser (25) overleden na aanrijding met vrachtwagen in Oude Meer (video) Een 25-jarige fietser uit Aalsmeer is overleden na een aanrijding met een vrachtwagen in Oude Meer, meldt Hart van Nederland. Het ongeluk voltrok zich vrijdagochtend vroeg. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftig: vrouw (52) om het leven gekomen bij ongeluk in Harderwijk (Hart Van Nederland ) Bekijk deze video » Jonge demonstrant op A12: 'Ik ben hier voor mijn toekomst!' (video) Bekijk deze video » Man (76) met rollator overleden na aanrijding op zebrapad in Tiel (Hart Van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 25-jarige fietser uit Aalsmeer is overleden na een aanrijding met een vrachtwagen in Oude Meer, meldt Hart van Nederland. Het ongeluk voltrok zich vrijdagochtend vroeg. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's