Heftig: vrouw (52) om het leven gekomen bij ongeluk in Harderwijk (Hart Van Nederland )

Heftig: vrouw (52) om het leven gekomen bij ongeluk in Harderwijk (Hart Van Nederland )

Heftig: vrouw (52) om het leven gekomen bij ongeluk in Harderwijk (<em>Hart Van Nederland</em> ) Een vrouw uit Putten van 52 jaar is woensdag om het leven gekomen bij een ongeluk in Harderwijk (Gelderland). Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt. Het gaat om een ongeluk tussen twee auto's op de Ceintuurbaan. De overleden vrouw was de bestuurster van een van de twee voertuigen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de beelden: schietincident in uitgaanscentrum Groningen, twee gewonden Bekijk deze video » Zien: Nederlandse zoekhonden sporen meerdere lichamen op in Marokko na aardbeving Bekijk deze video » Heftige beelden: verwarde man overleeft val van spoorbrug in Utrecht Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 15 september 2023 om 14:21

Een vrouw uit Putten van 52 jaar is woensdag om het leven gekomen bij een ongeluk in Harderwijk (Gelderland). Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt. Het gaat om een ongeluk tussen twee auto's op de Ceintuurbaan. De overleden vrouw was de bestuurster van een van de twee voertuigen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's