Zien: slapeloze buren in Vught door vastzittende kater Bob en zijn gemiauw

Zien: slapeloze buren in Vught door vastzittende kater Bob en zijn gemiauw

Zondag 17 september 2023 om 16:04

De buren van kater Bob hebben een slapeloze nacht gehad vanwege zijn aanhoudende gemiauw. Sinds zaterdagavond zat Bob vast op het dak van een huis in de Boterbloemstraat in Vught en durfde niet naar beneden te komen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: slapeloze buren in <em>Vught</em> door vastzittende <em>kater Bob</em> en zijn <em>gemiauw</em> De buren van kater Bob hebben een slapeloze nacht gehad vanwege zijn aanhoudende gemiauw. Sinds zaterdagavond zat Bob vast op het dak van een huis in de Boterbloemstraat in Vught en durfde niet naar beneden te komen. Tekst gaat verder onder de video. ReddingsmandjeAanvankelijk twijfelden de brandweermannen over hoe Bob zou reageren op hun hulp, maar tot hun verbazing wachtte hij geduldig in het reddingsmandje en liet zich zonder problemen naar beneden brengen. Eenmaal op de grond werd Bob herenigd met zijn baasjes, en de buren hopen nu op een rustige nacht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: dronken automobilist ramt pui dierenwinkel (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: overleden persoon gevonden in water bij Naaldwijk Bekijk deze video »
Amusement :

Reddingsmandje
Aanvankelijk twijfelden de brandweermannen over hoe Bob zou reageren op hun hulp, maar tot hun verbazing wachtte hij geduldig in het reddingsmandje en liet zich zonder problemen naar beneden brengen. Eenmaal op de grond werd Bob herenigd met zijn baasjes, en de buren hopen nu op een rustige nacht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's