Hart van Nederland: dronken automobilist ramt pui dierenwinkel (video)

Hart van Nederland: dronken automobilist ramt pui dierenwinkel (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 11:36

<em>Hart van Nederland</em>: dronken automobilist ramt pui dierenwinkel (video) Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen de pui van een dierenwinkel in Axel gereden. De vermoedelijke automobilist uit dezelfde plaats is aangehouden en bleek te veel gedronken te hebben, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Aziatische hoornaar rukt op in Nederland: 'Kan op afstand gif spuiten' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: jongen (14) zwaargewond na steekpartij Nieuwegein (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: drie explosies in paar uur tijd in woonwijken Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen de pui van een dierenwinkel in Axel gereden. De vermoedelijke automobilist uit dezelfde plaats is aangehouden en bleek te veel gedronken te hebben, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's