René Mioch over Russell Brand: In Plain Sight: "Hij koos meisjes uit het publiek"

René Mioch over Russell Brand: In Plain Sight: "Hij koos meisjes uit het publiek"

<em>René Mioch</em> over <em>Russell Brand: In Plain Sight</em>: &quot;Hij koos meisjes uit het publiek&quot; Chaos in de Engelse media. De Britse komiek Russell Brand is zaterdag van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik beschuldigd. Iedereen heeft het erover en ook Shownieuws. (zie video hierboven) Ze hebben het over de documentaire Russell Brand: In Plain Sight. De acteur deelt zelf een video op YouTube met zijn reactie op deze beschuldigingen. AanrandingDit weekend wordt de documentaire Russell Brand: In Plain Sight uitgezonden. De Channel 4-documentaire onthult een bombardement van aanklachten tegen de omstreden Britse komiek Russell Brand, variërend van verkrachting tot aanranding en emotioneel misbruik. Showbizz-expert Edward Gleave houdt de ontwikkelingen in Engeland nauwlettend in de gaten. Bekijk het gesprek met Edward in de video hierboven. René Mioch vertelt over de documentaire over Russell Brand in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Video: comedian Russell Brand wordt beschuldigd van verkrachting en aanranding Bekijk deze video » ZIEN: Russell Brand reageert op beschuldiging van verkrachting via YouTube Bekijk deze video »
TV :
Monday 18 September 2023 om 11:03

Chaos in de Engelse media. De Britse komiek Russell Brand is zaterdag van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik beschuldigd. Iedereen heeft het erover en ook Shownieuws. (zie video hierboven) Ze hebben het over de documentaire Russell Brand: In Plain Sight. De acteur deelt zelf een video op YouTube met zijn reactie op deze beschuldigingen.

Aanranding
Dit weekend wordt de documentaire Russell Brand: In Plain Sight uitgezonden. De Channel 4-documentaire onthult een bombardement van aanklachten tegen de omstreden Britse komiek Russell Brand, variërend van verkrachting tot aanranding en emotioneel misbruik. Showbizz-expert Edward Gleave houdt de ontwikkelingen in Engeland nauwlettend in de gaten. Bekijk het gesprek met Edward in de video hierboven.

René Mioch vertelt over de documentaire over Russell Brand in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's