De geknipte gast: Angela Schijf verkoos liefde boven 'spook' in haar hoofd

De geknipte gast: Angela Schijf verkoos liefde boven 'spook' in haar hoofd

<em>De geknipte gast</em>: Angela Schijf verkoos liefde boven 'spook' in haar hoofd Bekijk in de video hierboven: Eus weet zeker dat Matthijs van Nieuwkerk niet naar Talpa gaat Afgelopen vrijdag nam Angela Schijf plaats op de kappersstoel van Özcan Akyol in De geknipte gast. Ze doet een boekje open over haar leven en praat onder meer over een lastige periode waarin ze worstelde met een eetstoornis. Uiteindelijk heeft haar grote liefde een belangrijke positieve rol gespeeld bij deze worsteling en koos ze voor de liefde. Ze besloot met hem die toekomst aan te gaan zonder het ‘spook’ in haar hoofd. Bekijk de video van De Geknipte Gast hieronder. De Geknipte Gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Geknipte Gast (@degekniptegast) Vrijdag in Flikken Maastricht: heftige achtervolging Eva en Eddie Bekijk deze video » Dagboek van een herdershond live: Nandi van Beurden, Jon van Eerd zingen Ploegen Bekijk deze video » Bekende actrice praat in De Geknipte Gast voor het eerst over eetstoornis (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Monday 18 September 2023 om 15:44

Bekijk in de video hierboven: Eus weet zeker dat Matthijs van Nieuwkerk niet naar Talpa gaat

Afgelopen vrijdag nam Angela Schijf plaats op de kappersstoel van Özcan Akyol in De geknipte gast. Ze doet een boekje open over haar leven en praat onder meer over een lastige periode waarin ze worstelde met een eetstoornis. Uiteindelijk heeft haar grote liefde een belangrijke positieve rol gespeeld bij deze worsteling en koos ze voor de liefde. Ze besloot met hem die toekomst aan te gaan zonder het ‘spook’ in haar hoofd.

Bekijk de video van De Geknipte Gast hieronder.

De Geknipte Gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's