Vanavond in Urk!: herkenbaar gekibbel over aankoppelen aanhangwagen achter auto

Vanavond in Urk!: herkenbaar gekibbel over aankoppelen aanhangwagen achter auto

Vanavond in <em>Urk!</em>: herkenbaar gekibbel over aankoppelen aanhangwagen achter auto Zie boven een fragment uit Shownieuws over de terugkeer van Ap Kebab in Urk! Vanavond in Urk! gekibbel over het aankoppelen van een aanhangwagen achter de auto. "Die gaatjes kloppen niet", aldus Teun Föhn... Herkenbaar? Bekijk het fragment van Urk! hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: leuk vooruitzicht voor Gerda en Mathilde uit Urk of toch niet? (video) Bekijk deze video » Truida (tante Trui) in URK! vergeet dat camera meedraait op weg naar cosmetische opknapbeurt Bekijk deze video » Urk!: Jan verlaat Greetje al heel snel en dat zorgt voor tranen Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 19 september 2023 om 14:41

Zie boven een fragment uit Shownieuws over de terugkeer van Ap Kebab in Urk!

Vanavond in Urk! gekibbel over het aankoppelen van een aanhangwagen achter de auto. "Die gaatjes kloppen niet", aldus Teun Föhn... Herkenbaar?

Bekijk het fragment van Urk! hieronder

URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's