Video: dit bekende radioduo maakt de overstap naar radiostation JOE

Video: dit bekende radioduo maakt de overstap naar radiostation JOE

Er lijkt een grote radiotransfer op komst te zijn, want Coen en Sander worden genoemd als het mogelijke DJ-duo voor het nieuwe radiostation JOE. Ze waren eerder te horen van september 2006 tot en met mei 2015 op NPO 3FM en sinds 2015 op 538, sinds vorig jaar presenteren ze alleen nog samen op vrijdagmiddag.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: dit <em>bekende radioduo</em> maakt de <em>overstap</em> naar <em>radiostation JOE</em> Er lijkt een grote radiotransfer op komst te zijn, want Coen en Sander worden genoemd als het mogelijke DJ-duo voor het nieuwe radiostation JOE. Ze waren eerder te horen van september 2006 tot en met mei 2015 op NPO 3FM en sinds 2015 op 538, sinds vorig jaar presenteren ze alleen nog samen op vrijdagmiddag. Tekst gaat verder onder de video. Radiostation JOEJOE is een nieuw radiostation in Nederland, gelanceerd op 1 september als de tweede zender van DPG Media, naast Qmusic. Het station richt zich op hits uit de jaren zeventig, tachtig en negentig van de vorige eeuw. Onlangs werd aangekondigd dat radio-dj Dennis Ruyer de overstap maakt van Radio 538 naar JOE en vanaf januari 2024 elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn programma zal verzorgen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mattie Valk snapt dat Marieke Elsinga voorlopig stopt met radio: 'Het is nodig' Bekijk deze video » Dinsdag in Mitchel aan de Maas: 'Mitchel's eigen radioprogramma' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Radiostation JOE
JOE is een nieuw radiostation in Nederland, gelanceerd op 1 september als de tweede zender van DPG Media, naast Qmusic. Het station richt zich op hits uit de jaren zeventig, tachtig en negentig van de vorige eeuw. Onlangs werd aangekondigd dat radio-dj Dennis Ruyer de overstap maakt van Radio 538 naar JOE en vanaf januari 2024 elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn programma zal verzorgen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV