Dinsdag in Mitchel aan de Maas: 'Mitchel's eigen radioprogramma' (video)

Dinsdag in Mitchel aan de Maas: 'Mitchel's eigen radioprogramma' (video)

Dinsdag in <em>Mitchel aan de Maas</em>: 'Mitchel's eigen radioprogramma' (video) Elke dinsdagavond zijn de avonturen van de Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer te volgen op SBS6, in de realityserie Mitchel aan de Maas. Vanavond doet Mitchel een gooi naar het radiolandschap. Met gezonde zenuwen start hij zijn muziek in bij een radiostation in Rotterdam. Hatsekidee! "Dit is gaaf man," aldus Mitchel. Bekijk hieronder de video van Mitchel aan de Maas. Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv. :[video:videos](ids:"559151,557265,557138" title:"Bekijk ook")
TV :
Dinsdag in Mitchel aan de Maas: 'Mitchel's eigen radioprogramma' (video)
Dinsdag 25 april 2023 om 14:20

Elke dinsdagavond zijn de avonturen van de Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer te volgen op SBS6, in de realityserie Mitchel aan de Maas. Vanavond doet Mitchel een gooi naar het radiolandschap. Met gezonde zenuwen start hij zijn muziek in bij een radiostation in Rotterdam. Hatsekidee! "Dit is gaaf man," aldus Mitchel.

Bekijk hieronder de video van Mitchel aan de Maas.

Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.

 :[video:videos](ids:"559151,557265,557138" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's