Mart Hoogkamer in verbazing: 'Wist niet dat Brussel de politieke hoofdstad van Europa is'

Mart Hoogkamer in verbazing: 'Wist niet dat Brussel de politieke hoofdstad van Europa is'

Tino Martin en Mart Hoogkamer zijn samen de studio ingedoken om een duet op te nemen. Voor de opnames van de videoclip reisde het duo af naar de Belgische stad Brussel, waar Tino ook nog eens tijd hadden om Mart een lesje maatschappijleer te geven.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mart Hoogkamer</em> in <em>verbazing</em>: 'Wist niet dat Brussel de politieke hoofdstad van Europa is' Tino Martin en Mart Hoogkamer zijn samen de studio ingedoken om een duet op te nemen. Voor de opnames van de videoclip reisde het duo af naar de Belgische stad Brussel, waar Tino ook nog eens tijd hadden om Mart een lesje maatschappijleer te geven. Tekst gaat verder onder de video. BrusselTijdens de opnames vertelt Tino aan Mart dat Brussel de politieke hoofdstad van Europa is: "Dit is, zeg maar, de stad waar alle beslissingen worden genomen", legt Tino uit. "Meen je dat, is dat echt zo? Dat wist ik niet", reageert een enigszins verbaasde Mart. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Tino Martin heeft zijn eigen documentaire al vijftig (!) keer gezien Bekijk deze video » Tino Martin in Shownieuws over spanning vlak voor optreden: "Je doet het jezelf aan" Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Brussel
Tijdens de opnames vertelt Tino aan Mart dat Brussel de politieke hoofdstad van Europa is: "Dit is, zeg maar, de stad waar alle beslissingen worden genomen", legt Tino uit. "Meen je dat, is dat echt zo? Dat wist ik niet", reageert een enigszins verbaasde Mart.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV