Tino Martin in Shownieuws over spanning vlak voor optreden: "Je doet het jezelf aan"

Tino Martin in Shownieuws over spanning vlak voor optreden: "Je doet het jezelf aan"

Woensdag 30 augustus 2023 om 16:04

In zijn documentaire lijkt het erop dat Tino Martin optreden helemaal niet zo leuk vindt. In Shownieuws legt Tino uit dat hij van de show op zich wel geniet. "Dan raak ik wel los", aldus de succesvolle zanger.

Tekst gaat verder onder de video.

Tino Martin in <em>Shownieuws</em> over spanning vlak voor optreden: &quot;Je doet het jezelf aan&quot; In zijn documentaire lijkt het erop dat Tino Martin optreden helemaal niet zo leuk vindt. In Shownieuws legt Tino uit dat hij van de show op zich wel geniet. "Dan raak ik wel los", aldus de succesvolle zanger. Tekst gaat verder onder de video. TandartsOver de spanning vlak voor z'n optreden wil hij het volgende kwijt: "Je doet het jezelf aan". Volgens Tino is het vergelijkbaar met het gevoel dat je hebt als je bij de tandarts bijna aan de beurt bent... Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Documentaire Tino Martin nu te zien: "De drank is overal" Bekijk deze video » Video: Tino Martin heeft zijn eigen documentaire al vijftig (!) keer gezien Bekijk deze video » Zien: Tino Martin doorbreekt gesprek over drankgebruik met nieuw album 'Dit Is Het Levenslied' Bekijk deze video »
Entertainment :

Tandarts
Over de spanning vlak voor z'n optreden wil hij het volgende kwijt: "Je doet het jezelf aan". Volgens Tino is het vergelijkbaar met het gevoel dat je hebt als je bij de tandarts bijna aan de beurt bent...

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's