Video: Tino Martin heeft zijn eigen documentaire al vijftig (!) keer gezien

Video: Tino Martin heeft zijn eigen documentaire al vijftig (!) keer gezien

Vrijdag 25 augustus 2023 om 14:46

Kimberley bekent alcoholprobleem Tino Martin in docu: "Hij heeft twee gezichten"

Even geleden kwam de documentaire Laat me leven uit, die het leven van Tino Martin in beeld brengt. Iemand die geen genoeg kan krijgen van deze docu, is Tino zelf. “Ik ben heel trots op de docu. Ik heb er wel vijftig keer naar gekeken, dat mag je van me weten.” De volkszanger spreekt steeds mensen die de documentaire hebben bekeken en dan besluit hij deze zelf ook weer op te zetten, hij bekijkt het steeds met ‘andere ogen’. “Zoals ik in de docu naar voren kom, dat is wie ik ben. Zo leef ik.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: Tino Martin heeft zijn eigen documentaire al vijftig (!) keer gezien Kimberley bekent alcoholprobleem Tino Martin in docu: "Hij heeft twee gezichten" Even geleden kwam de documentaire Laat me leven uit, die het leven van Tino Martin in beeld brengt. Iemand die geen genoeg kan krijgen van deze docu, is Tino zelf. “Ik ben heel trots op de docu. Ik heb er wel vijftig keer naar gekeken, dat mag je van me weten.” De volkszanger spreekt steeds mensen die de documentaire hebben bekeken en dan besluit hij deze zelf ook weer op te zetten, hij bekijkt het steeds met ‘andere ogen’. “Zoals ik in de docu naar voren kom, dat is wie ik ben. Zo leef ik.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rob Goossens kraakt docu Tino Martin af: "Trieste documentaire" Bekijk deze video » Bekijk line-up Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2023: "Het is een zomercarnaval!" Bekijk deze video » Vrijdag in Sterren muziekfeest op het plein: Yves Berendse zingt 'Terug in de tijd' Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Tino Martin heeft zijn eigen documentaire al vijftig (!) keer gezien

Actuele video's

Meer actuele video's