Beste Zangers: Marco Bakker schittert met I Want It All van Duncan Laurence (video)

Beste Zangers: Marco Bakker schittert met I Want It All van Duncan Laurence (video)

Zaterdag 23 september 2023 om 21:09

<em>Beste Zangers</em>: Marco Bakker schittert met <em>I Want It All</em> van Duncan Laurence (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Marco Bakker heeft zaterdag in Beste Zangers indruk gemaakt met zijn versie van I Want It All van Duncan Laurence. Marco Bakker - I want it all | Beste Zangers 2023 CoverHet liefdeslied werd geschreven door Duncan Laurence toen hij niet heel erg in de liefde geloofde. Marco Bakker kent dat gevoel, maar heeft ook een duidelijke boodschap: 'Het bestaat!' Met zijn optreden maakte Bakker indruk. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Marco Bakker heeft zaterdag in Beste Zangers indruk gemaakt met zijn versie van I Want It All van Duncan Laurence.

Cover
Het liefdeslied werd geschreven door Duncan Laurence toen hij niet heel erg in de liefde geloofde. Marco Bakker kent dat gevoel, maar heeft ook een duidelijke boodschap: 'Het bestaat!' Met zijn optreden maakte Bakker indruk.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's