Video: Nielson hint in nieuw album 'NIELS' naar vreemdgangerspraktijken

Video: Nielson hint in nieuw album 'NIELS' naar vreemdgangerspraktijken

In een openhartig gesprek over zijn pas uitgebrachte album 'NIELS', onthulde Nielson dat hij na zijn affaire met een fan vorig jaar zijn volledige focus heeft gelegd op het herstellen van zijn huwelijk.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Nielson</em> hint in nieuw album <em>'NIELS'</em> naar <em>vreemdgangerspraktijken</em> In een openhartig gesprek over zijn pas uitgebrachte album 'NIELS', onthulde Nielson dat hij na zijn affaire met een fan vorig jaar zijn volledige focus heeft gelegd op het herstellen van zijn huwelijk. Tekst gaat verder onder de video. OntrouwTerugblikkend op afgelopen december, toen het nieuws naar buiten kwam dat hij zijn jeugdliefde Hanna ontrouw was geweest, geeft Nielson toe: "Ik was best wel onder de indruk van wat er toen allemaal gebeurd is." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: Nielson over clubtour en nieuw album: 'Het is alweer een tijd geleden' Bekijk deze video » Hilarisch: 'Johan Derksen' zingt Sexy als ik dans van Nielson (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ontrouw
Terugblikkend op afgelopen december, toen het nieuws naar buiten kwam dat hij zijn jeugdliefde Hanna ontrouw was geweest, geeft Nielson toe: "Ik was best wel onder de indruk van wat er toen allemaal gebeurd is."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV