Hilarisch: 'Johan Derksen' zingt Sexy als ik dans van Nielson (Vandaag Inside)

Hilarisch: 'Johan Derksen' zingt Sexy als ik dans van Nielson (Vandaag Inside)

Dinsdag 12 september 2023 om 10:24

Er is een AI-versie van het bekende Nielson-nummer Sexy als ik dans gemaakt. Op zich is dat natuurlijk niet zo bijzonder, ware het niet dat daarin de stemmen van René van der Gijp en Johan Derksen te horen zijn. Die laatste kan het nummer gezien zijn grote glimlach wel waarderen maar vraagt zich ook af: 'Mogen Talpa-sterren hiervoor wel misbruikt worden?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Hilarisch: 'Johan Derksen' zingt <em>Sexy als ik dans</em> van Nielson (Vandaag Inside) Er is een AI-versie van het bekende Nielson-nummer Sexy als ik dans gemaakt. Op zich is dat natuurlijk niet zo bijzonder, ware het niet dat daarin de stemmen van René van der Gijp en Johan Derksen te horen zijn. Die laatste kan het nummer gezien zijn grote glimlach wel waarderen maar vraagt zich ook af: 'Mogen Talpa-sterren hiervoor wel misbruikt worden?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's