Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Chateau Meiland: Erica krijgt onbehoorlijke voorstellen

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag staat er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland op de planning en we kunnen weer genieten van allerlei avonturen uit het dagelijkse leven van de Meilandjes. Zo krijgt Erica bizarre telefoontjes en gaat het helemaal is met de organisatie van haar feest. En gaan ze wéér verhuizen? FeestSinds het mobiele nummer van Erica op de site van het pension is beland, wordt ze gebeld door ongure types die haar onbehoorlijke voorstellen doen. Ook de organisatie van haar zestigste verjaardag gaat niet echt lekker, want de uitnodigingen voor de gasten blijken deels niet te zijn verstuurd. Erica heeft ze per ongeluk van haar telefoon gewist en krijgt de hele familie over zich heen. Het thema van Erica's feest is 'Charleston', dus gaat de familie naar een kledingverhuurbedrijf om geschikte outfits te passen, wat tot hilarische taferelen leidt. Verhuizen naar Wassenaar?Tijdens een bezoek aan Montana's nieuwe tuin blijkt haar robotstofzuiger uitermate geschikt om het kunstgras te onderhouden. Als de Meilandjes een villa in Wassenaar bezoeken, raken ze volledig in vervoering. Ze zijn er om een fontein voor het pension te bezichtigen, maar als het huis te koop blijkt te staan, zijn Martien en Maxime niet te houden. De tuinman belt ter plekke met eigenaar in Spanje, die de familie direct een bod doet.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Maandag staat er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland op de planning en we kunnen weer genieten van allerlei avonturen uit het dagelijkse leven van de Meilandjes. Zo krijgt Erica bizarre telefoontjes en gaat het helemaal is met de organisatie van haar feest. En gaan ze wéér verhuizen?

Feest
Sinds het mobiele nummer van Erica op de site van het pension is beland, wordt ze gebeld door ongure types die haar onbehoorlijke voorstellen doen. Ook de organisatie van haar zestigste verjaardag gaat niet echt lekker, want de uitnodigingen voor de gasten blijken deels niet te zijn verstuurd. Erica heeft ze per ongeluk van haar telefoon gewist en krijgt de hele familie over zich heen. Het thema van Erica's feest is 'Charleston', dus gaat de familie naar een kledingverhuurbedrijf om geschikte outfits te passen, wat tot hilarische taferelen leidt.

Verhuizen naar Wassenaar?
Tijdens een bezoek aan Montana's nieuwe tuin blijkt haar robotstofzuiger uitermate geschikt om het kunstgras te onderhouden. Als de Meilandjes een villa in Wassenaar bezoeken, raken ze volledig in vervoering. Ze zijn er om een fontein voor het pension te bezichtigen, maar als het huis te koop blijkt te staan, zijn Martien en Maxime niet te houden. De tuinman belt ter plekke met eigenaar in Spanje, die de familie direct een bod doet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV