Esra in RTL Boulevard over mismatch met Joy uit B&B Vol Liefde

Esra in RTL Boulevard over mismatch met Joy uit B&B Vol Liefde

Aran Bade heeft in RTL Boulevard een gesprek op afstand met Esra en Bram uit B&B Vol Liefde.

Woest aantrekkelijk
Esra ging in eerste instantie voor de knappe Joy maar de mismatch tussen de twee was al snel duidelijk. Na de reünie-aflevering viel Esra als een blok voor Bram, een heel ander type dan Joy. Esra legt het uit: ze vindt Bram inmiddels woest aantrekkelijk!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Esra</em> in <em>RTL Boulevard</em> over mismatch met Joy uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> Aran Bade heeft in RTL Boulevard een gesprek op afstand met Esra en Bram uit B&B Vol Liefde. Woest aantrekkelijkEsra ging in eerste instantie voor de knappe Joy maar de mismatch tussen de twee was al snel duidelijk. Na de reünie-aflevering viel Esra als een blok voor Bram, een heel ander type dan Joy. Esra legt het uit: ze vindt Bram inmiddels woest aantrekkelijk! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B-eigenaresse Petri deelt update over liefdesleven: 'Krijg hier en daar wat berichten' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-stel Joy en Dani onthullen toekomstplannen: 'Binnenkort op reis' Bekijk deze video » Suus uit B&B Vol Liefde: 'Zo lief zijn Debbie en Paul voor elkaar' (video) Bekijk deze video »
TV :
Esra in RTL Boulevard over mismatch met Joy uit B&B Vol Liefde


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV