Heftige beelden: 54-jarige motorrijder overleden na botsing met auto in Eersel

Heftige beelden: 54-jarige motorrijder overleden na botsing met auto in Eersel

In het Noord-Brabantse Eersel is woensdag een motorrijder om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Het gaat om een 54-jarige man uit Bergeijk, eveneens in Noord-Brabant.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>54-jarige motorrijder</em> overleden na <em>botsing</em> met auto in <em>Eersel</em> In het Noord-Brabantse Eersel is woensdag een motorrijder om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Het gaat om een 54-jarige man uit Bergeijk, eveneens in Noord-Brabant. Tekst gaat verder onder de video. Botsing met autoDe motorrijder kwam in botsing met een auto op een kruising op de Steenoven, wat leidde tot fatale verwondingen en zijn overlijden. De politie voert momenteel onderzoek uit om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Tiener in kritieke toestand afgevoerd na botsing met stadsbus op Goeree-Overflakkee Bekijk deze video » Automobilist overleden na botsing tegen boom bij Almere (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Botsing met auto
De motorrijder kwam in botsing met een auto op een kruising op de Steenoven, wat leidde tot fatale verwondingen en zijn overlijden. De politie voert momenteel onderzoek uit om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV