Video: Monica Geuze ondanks twee nominaties niet aanwezig bij Televizier-gala

Video: Monica Geuze ondanks twee nominaties niet aanwezig bij Televizier-gala

Thursday 28 September 2023 om 12:27

Op 12 oktober worden de Gouden Televizier-ringen weer uitgereikt en Monica Geuze heeft dit jaar maar liefst twee nominaties op haar naam staan. Echter, als de presentatrice een van de felbegeerde prijzen wint, lijkt het erop dat ze niet persoonlijk aanwezig zal zijn om deze op het podium in ontvangst te nemen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Monica Geuze</em> ondanks <em>twee nominaties</em> niet aanwezig bij <em>Televizier-gala</em> Op 12 oktober worden de Gouden Televizier-ringen weer uitgereikt en Monica Geuze heeft dit jaar maar liefst twee nominaties op haar naam staan. Echter, als de presentatrice een van de felbegeerde prijzen wint, lijkt het erop dat ze niet persoonlijk aanwezig zal zijn om deze op het podium in ontvangst te nemen. Tekst gaat verder onder de video. Niet aanwezig bij Televizier-galaDe presentatrice en influencer vertelt aan Farja Favardin waarom ze waarschijnlijk niet aanwezig zal zijn bij het felbegeerde gala. "Het is heel stom, maar ik kan er waarschijnlijk zelf niet bij zijn. Ik weet het nog niet," aldus Monica Geuze. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Monica Geuze reageert op Temptation Island rel! Bekijk deze video » De drie genomineerden voor de Televizier-Ring Talent zijn bekend (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Monica Geuze ondanks twee nominaties niet aanwezig bij Televizier-gala

Niet aanwezig bij Televizier-gala
De presentatrice en influencer vertelt aan Farja Favardin waarom ze waarschijnlijk niet aanwezig zal zijn bij het felbegeerde gala. "Het is heel stom, maar ik kan er waarschijnlijk zelf niet bij zijn. Ik weet het nog niet," aldus Monica Geuze.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's