Video: brand uitgebroken in woning Rotterdam-West na schietincident

Video: brand uitgebroken in woning Rotterdam-West na schietincident

Bij een woning aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam raakten twee mensen gewond bij een schietpartij, waarbij ook brand ontstond. Daarnaast vond er ook een schietincident plaats bij het Erasmus Medisch Centrum, waarbij eveneens brand ontstond. De Rotterdamse politie meldt dat er dodelijke slachtoffers zijn gevallen bij de schietpartijen in Rotterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>brand uitgebroken</em> in woning Rotterdam-West na <em>schietincident</em> Bij een woning aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam raakten twee mensen gewond bij een schietpartij, waarbij ook brand ontstond. Daarnaast vond er ook een schietincident plaats bij het Erasmus Medisch Centrum, waarbij eveneens brand ontstond. De Rotterdamse politie meldt dat er dodelijke slachtoffers zijn gevallen bij de schietpartijen in Rotterdam. Tekst gaat verder onder de video. Opgepakte verdachteNaar verluidt vluchtte de opgepakte verdachte, een 32-jarige man, weg door het Erasmus MC nadat hij in een leslokaal een slachtoffer zou hebben gemaakt. Volgens de politie heeft hij mogelijk ook slachtoffers gemaakt binnen het ziekenhuis zelf. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden Bekijk deze video » Zien: persoon ernstig gewond na schietpartij in leslokaal Erasmus Medisch Centrum Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: brand uitgebroken in woning Rotterdam-West na schietincident

Opgepakte verdachte
Naar verluidt vluchtte de opgepakte verdachte, een 32-jarige man, weg door het Erasmus MC nadat hij in een leslokaal een slachtoffer zou hebben gemaakt. Volgens de politie heeft hij mogelijk ook slachtoffers gemaakt binnen het ziekenhuis zelf.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV