Expeditie Robinson: Jochen Otten huilt om zijn dochter (video)

Expeditie Robinson: Jochen Otten huilt om zijn dochter (video)

<em>Expeditie Robinson</em>: Jochen Otten huilt om zijn dochter (video) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Kamp Noord is klaar met verliezen en wil de eerstvolgende proef winnen. Kijken of dit vanavond zal lukken? DochterliefdeJochen Otten, die deelneemt dit seizoen, mist zijn dochter enorm. Voor de camera deelt hij zijn gemis: "Het is moeilijk om je dochter te missen. Ik weet niet hoe ze zich voelt", laat hij weten. Jochen zoekt vaak schelpen op het eiland, want dat vindt zijn dochter ook leuk om te doen. Zal hij nog lang in het programma zitten of is het gemis van zijn dochter te groot. Bekijk het fragment hieronder: Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Bekijk ook Expeditie Robinson: Frits Wester verliest duel van Mark Baanders Bekijk deze video » Eva Simons boos op kampgenoot Expeditie Robinson: 'Ik word buiten gesloten' (video) Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending Internet gaat los op Eva Simons' zet in Expeditie Robinson: "Hell yeah Eva!" Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Robinson: Jochen Otten huilt om zijn dochter (video)

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Kamp Noord is klaar met verliezen en wil de eerstvolgende proef winnen. Kijken of dit vanavond zal lukken?

Dochterliefde
Jochen Otten, die deelneemt dit seizoen, mist zijn dochter enorm. Voor de camera deelt hij zijn gemis: "Het is moeilijk om je dochter te missen. Ik weet niet hoe ze zich voelt", laat hij weten. Jochen zoekt vaak schelpen op het eiland, want dat vindt zijn dochter ook leuk om te doen. Zal hij nog lang in het programma zitten of is het gemis van zijn dochter te groot. Bekijk het fragment hieronder:

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV