Zien: oudere man met scootmobiel gered uit ingestorte lift in Noordwijk

Zien: oudere man met scootmobiel gered uit ingestorte lift in Noordwijk

Zondag 1 oktober 2023 om 15:56

Een oudere man had zaterdagavond een engeltje op zijn schouders toen hij met zijn scootmobiel in een buitenlift naar beneden viel. De brandweer slaagde erin de man uit zijn benarde situatie te bevrijden, en gelukkig hoefde hij ondanks de val niet naar het ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>oudere man</em> met scootmobiel gered uit <em>ingestorte lift</em> in <em>Noordwijk</em> Een oudere man had zaterdagavond een engeltje op zijn schouders toen hij met zijn scootmobiel in een buitenlift naar beneden viel. De brandweer slaagde erin de man uit zijn benarde situatie te bevrijden, en gelukkig hoefde hij ondanks de val niet naar het ziekenhuis. Tekst gaat verder onder de video. Afgebroken liftHet incident vond zaterdagavond plaats bij Peterhof in Noordwijk. De oudere man reed zijn scootmobiel in de buitenlift, maar plotseling schoten de bouten uit de muur en brak de lift. Het voertuig viel naar achteren, met de man nog steeds in zijn scootmobiel. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse om hem te bevrijden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: 67-jarige vrouw uit Enschede overlijdt na tragisch ongeluk op N35 Bekijk deze video » Cilly Dartell over zware periode na longkankerdiagnose: 'Ik pluk de dag' Bekijk deze video »
Nieuws :

Afgebroken lift
Het incident vond zaterdagavond plaats bij Peterhof in Noordwijk. De oudere man reed zijn scootmobiel in de buitenlift, maar plotseling schoten de bouten uit de muur en brak de lift. Het voertuig viel naar achteren, met de man nog steeds in zijn scootmobiel. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse om hem te bevrijden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's