Video: dodelijk slachtoffer en drie gewonden na woningbrand in Gouda

Video: dodelijk slachtoffer en drie gewonden na woningbrand in Gouda

Zondag 1 oktober 2023 om 18:02

In een woning aan de Westerkade in Gouda is in de vroege zondagochtend na een brand een overleden persoon aangetroffen. Daarnaast zijn drie gewonden overgebracht naar het ziekenhuis, maar hun toestand is momenteel niet bekend.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>dodelijk slachtoffer</em> en drie gewonden na <em>woningbrand</em> in <em>Gouda</em> In een woning aan de Westerkade in Gouda is in de vroege zondagochtend na een brand een overleden persoon aangetroffen. Daarnaast zijn drie gewonden overgebracht naar het ziekenhuis, maar hun toestand is momenteel niet bekend. Tekst gaat verder onder de video. BluswerkzaamhedenHet lichaam van de overleden persoon werd ontdekt tijdens de bluswerkzaamheden. Uit voorzorg werden de aangrenzende woningen ontruimd. De politie heeft een onderzoek gestart om de toedracht te achterhalen. Hoewel de burgemeester van Gouda, Pieter Verhoeve, aangeeft dat het dodelijke slachtoffer een van de bewoners is, heeft de politie dit nog niet bevestigd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: oudere man met scootmobiel gered uit ingestorte lift in Noordwijk Bekijk deze video » Schokkende vondst: twee lichamen aangetroffen in woning Drunen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bluswerkzaamheden
Het lichaam van de overleden persoon werd ontdekt tijdens de bluswerkzaamheden. Uit voorzorg werden de aangrenzende woningen ontruimd. De politie heeft een onderzoek gestart om de toedracht te achterhalen. Hoewel de burgemeester van Gouda, Pieter Verhoeve, aangeeft dat het dodelijke slachtoffer een van de bewoners is, heeft de politie dit nog niet bevestigd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's