Schokkende vondst: twee lichamen aangetroffen in woning Drunen (video)

Schokkende vondst: twee lichamen aangetroffen in woning Drunen (video)

Zondag 1 oktober 2023 om 17:50

In een woning in Drunen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee lichamen aangetroffen. De politie sluit een misdrijf uit en voert momenteel onderzoek uit om de omstandigheden rondom het incident te achterhalen.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende vondst: <em>twee lichamen</em> aangetroffen in woning <em>Drunen</em> (video) In een woning in Drunen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee lichamen aangetroffen. De politie sluit een misdrijf uit en voert momenteel onderzoek uit om de omstandigheden rondom het incident te achterhalen. Tekst gaat verder onder de video. HulpdienstenVolgens berichtgeving van het Brabants Dagblad werd rond 04.00 uur een melding doorgegeven aan de hulpdiensten. Zowel een ambulance als de politie arriveerde op de locatie, een woning aan de Laan van Nieuw-Zeeland in Drunen, Brabant. Het huis zou, volgens de krant, bewoond worden door een gezin van vier personen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: oudere man met scootmobiel gered uit ingestorte lift in Noordwijk Bekijk deze video » Zien: tegendemonstranten gooien eieren naar politie tijdens A12-blokkade Bekijk deze video »
Nieuws :

Hulpdiensten
Volgens berichtgeving van het Brabants Dagblad werd rond 04.00 uur een melding doorgegeven aan de hulpdiensten. Zowel een ambulance als de politie arriveerde op de locatie, een woning aan de Laan van Nieuw-Zeeland in Drunen, Brabant. Het huis zou, volgens de krant, bewoond worden door een gezin van vier personen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's