Afvaller Expeditie Robinson kreeg heel veel haat na akkefietje met Frits (Back2Base)

Afvaller Expeditie Robinson kreeg heel veel haat na akkefietje met Frits (Back2Base)

Sunday 1 October 2023 om 21:55

In een nieuwe aflevering van Back2Base spreekt Geraldine Kemper af met afvaller Roosmarijn Wind in een lunchroom voor de op het eiland zo gemiste snacks. Roosmarijn is openhartig over haar negatieve ervaringen na terugkomst. Met name nadat het akkefietje met Frits Wester was uitgezonden kreeg de actrice met veel haat te maken op social media.

Bekijk het allemaal in het fragment uit Expeditie Robinson, Back2Base hieronder.

Afvaller <em>Expeditie Robinson</em> kreeg heel veel haat na akkefietje met Frits (<em>Back2Base</em>) In een nieuwe aflevering van Back2Base spreekt Geraldine Kemper af met afvaller Roosmarijn Wind in een lunchroom voor de op het eiland zo gemiste snacks. Roosmarijn is openhartig over haar negatieve ervaringen na terugkomst. Met name nadat het akkefietje met Frits Wester was uitgezonden kreeg de actrice met veel haat te maken op social media. Bekijk het allemaal in het fragment uit Expeditie Robinson, Back2Base hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Afvaller Expeditie Robinson Iris van Lunenburg openhartig over andere expeditieleden (Back2Base) Bekijk deze video » Eva Simons boos op kampgenoot Expeditie Robinson: 'Ik word buiten gesloten' (video) Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Jochen Otten huilt om zijn dochter (video) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Afvaller Expeditie Robinson kreeg heel veel haat na akkefietje met Frits (Back2Base)

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's