Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Voor Winston Gerschtanowitz geen confettikanon meer

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Voor Winston Gerschtanowitz geen confettikanon meer

Sunday 1 October 2023 om 22:21

Winston Gerschtanowitz is met het gouden koffertje en daarin de cheque ter waarde van 155.000 euro op weg naar de thuiswinnaars van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Maar na het fiasco van de vorige keer, dat gelukkig goed afliep, krijgt hij geen confettikanon meer mee.

Bekijk het fragment uit Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder.

<em>Postcode Loterij Miljoenenjacht</em> gemist? Voor Winston Gerschtanowitz geen <em>confettikanon</em> meer Winston Gerschtanowitz is met het gouden koffertje en daarin de cheque ter waarde van 155.000 euro op weg naar de thuiswinnaars van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Maar na het fiasco van de vorige keer, dat gelukkig goed afliep, krijgt hij geen confettikanon meer mee. Bekijk het fragment uit Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Miljoenenjacht: Linda de Mol grapt over gewichtstoename na gebroken voet Bekijk deze video » Thuiswinnaar Postcode Loterij Miljoenenjacht in tranen, kan nu naar familie op de Molukken Bekijk deze video » ZIEN: thuiswinnaar wint bizar bedrag van €679.000 in Miljoenenjacht Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's