Gaby Blaaser legt 'ongelukje' uit: "Betekent niet dat de baby niet gewenst is"

Gaby Blaaser legt 'ongelukje' uit: "Betekent niet dat de baby niet gewenst is"

<em>Gaby Blaaser</em> legt 'ongelukje' uit: &quot;Betekent niet dat de baby niet gewenst is&quot; Kersverse moeder Gaby Blaaser was afgelopen week aanwezig bij de première van Hans Klok. Aan Shownieuws vertelt de actrice op de kritiek die ze kreeg op haar moederschap. Gaby kreeg namelijk veel kritiek op haar uitspraak dat haar dochtertje een 'ongelukje' zou zijn. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. GewenstGaby vertelt voor de camera dat ze met 'ongelukje' eigenlijk bedoelt dat het niet gepland was. "Maar dit betekent natuurlijk niet dat ze niet gewenst is, natuurlijk." Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Schattige beelden: Gaby Blaaser deelt eerste beelden dochtertje Isabella Bekijk deze video » Gaby Blaaser dolblij dat ze na bevalling weer aan de botox mag (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 2 oktober 2023 om 09:12

Kersverse moeder Gaby Blaaser was afgelopen week aanwezig bij de première van Hans Klok. Aan Shownieuws vertelt de actrice op de kritiek die ze kreeg op haar moederschap. Gaby kreeg namelijk veel kritiek op haar uitspraak dat haar dochtertje een 'ongelukje' zou zijn. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Gewenst
Gaby vertelt voor de camera dat ze met 'ongelukje' eigenlijk bedoelt dat het niet gepland was. "Maar dit betekent natuurlijk niet dat ze niet gewenst is, natuurlijk."

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's