Zien: CIDI eist onderzoek naar naziverleden prins Bernhard na vondst NSDAP-pas

Zien: CIDI eist onderzoek naar naziverleden prins Bernhard na vondst NSDAP-pas

Woensdag 4 oktober 2023 om 19:21

Het CIDI roept de regering op om een diepgaand onderzoek te starten naar het oorlogsverleden van prins Bernhard. Deze oproep komt naar aanleiding van onthullingen waaruit blijkt dat prins Bernhard lid is geweest van de NSDAP, de partij van Hitler.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>CIDI</em> eist onderzoek naar <em>naziverleden prins Bernhard</em> na vondst <em>NSDAP-pas</em> Het CIDI roept de regering op om een diepgaand onderzoek te starten naar het oorlogsverleden van prins Bernhard. Deze oproep komt naar aanleiding van onthullingen waaruit blijkt dat prins Bernhard lid is geweest van de NSDAP, de partij van Hitler. Tekst gaat verder onder de video. Concreet bewijsHet CIDI, een belangrijke vertegenwoordiger van de joodse gemeenschap in Nederland, zal dit verzoek officieel indienen bij demissionair premier Mark Rutte. Directeur Naomi Mestrum benadrukt: "We vermoedden al langer dat prins Bernhard lid was geweest, en nu hebben we concreet bewijs." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Spraakmakende docu Prins Bernhard vanaf 24 februari bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Docu Prins Bernhard: ‘Hij zwaaide expres met linkerhand vanwege naziverleden’ Bekijk deze video »
Nieuws :

Concreet bewijs
Het CIDI, een belangrijke vertegenwoordiger van de joodse gemeenschap in Nederland, zal dit verzoek officieel indienen bij demissionair premier Mark Rutte. Directeur Naomi Mestrum benadrukt: "We vermoedden al langer dat prins Bernhard lid was geweest, en nu hebben we concreet bewijs."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's