Numidia in Beste zangers: ‘Meau is het zonnetje van de Teletubbies’

Numidia in Beste zangers: ‘Meau is het zonnetje van de Teletubbies’

Numidia in <em>Beste zangers</em>: ‘Meau is het zonnetje van de Teletubbies’ Beste Zangers gemist? Meau blaast iedereen omver met Arrivé In Beste zangers staat aanstaande zaterdag Meau centraal. Dit betekent dat de andere artiesten liedjes van Meau gaan zingen, of nummers die een speciale betekenis voor haar hebben. In een video spreken onder anderen Duncan Laurence en Douwe Bob lovende woorden uit over Meau. Ook Numidia beschrijft de zangeres op een bijzondere manier. “Teletubbies hebben dat zonnetje dat dan opkomt en de hele tijd lacht. Dat is Meau.” Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers) Beste Zangers: Douwe Bob zingt het Spaanstalige Clandestino (video) Bekijk deze video » Humberto gemist? Numidia zingt Arcade Bekijk deze video » Beste Zangers: Numidia's levensverhaal grijpt heel Nederland aan Bekijk deze video »
Vrijdag 6 oktober 2023 om 15:51

Beste Zangers gemist? Meau blaast iedereen omver met Arrivé

In Beste zangers staat aanstaande zaterdag Meau centraal. Dit betekent dat de andere artiesten liedjes van Meau gaan zingen, of nummers die een speciale betekenis voor haar hebben. In een video spreken onder anderen Duncan Laurence en Douwe Bob lovende woorden uit over Meau. Ook Numidia beschrijft de zangeres op een bijzondere manier. “Teletubbies hebben dat zonnetje dat dan opkomt en de hele tijd lacht. Dat is Meau.”

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's