Beste Zangers: Numidia's levensverhaal grijpt heel Nederland aan

Beste Zangers: Numidia's levensverhaal grijpt heel Nederland aan

<em>Beste Zangers</em>: <em>Numidia's</em> levensverhaal grijpt heel Nederland aan Beste Zangers-deelneemster Numidia stond zaterdag centraal in de uitzending en heel Nederland neemt haar in de armen. Bekijk verschillende X-berichten hieronder. Ook de mede-kandidaten houden van haar, zie de promo video ook hieronder: Heel Nederland is een beetje verliefd op Numidia #bestezangers— Annelies Martens (@Lies2501) September 30, 2023 #Numidia…. Als je het hebt over oprecht intens en puur…. Dat is mijn beleving een #bestezanger #waanzinnig #bestezangers #zingenuitjetenen— Lottie Mae Jones (@LottieMaeJones) September 2, 2023 Numidia is een rolmodel voor de jongeren in jeugdhulpverlening??. Ze gebruikt haar 'k..'t jeugd NIET als excuus om aan de snuif , drank en wat nog meer te gaan. #bestezangers— BEP SNEP (@BepvandenAkker) October 1, 2023 Dit is Numidia ? #bestezangers pic.twitter.com/r0obpg411d— Siska (@siskadegries) September 30, 2023 Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers) Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers gemist? Meau blaast iedereen omver met Arrivé Bekijk deze video » Humberto gemist? Numidia zingt Arcade Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Numidia's levensverhaal grijpt heel Nederland aan

Beste Zangers-deelneemster Numidia stond zaterdag centraal in de uitzending en heel Nederland neemt haar in de armen. Bekijk verschillende X-berichten hieronder. Ook de mede-kandidaten houden van haar, zie de promo video ook hieronder:

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV