Verwoesting in Den Bosch: geldautomaten, tankstations en auto's vernield (video)

Verwoesting in Den Bosch: geldautomaten, tankstations en auto's vernield (video)

Vrijdag 6 oktober 2023 om 21:45

Op donderdagavond heeft iemand in Noord-Brabant flinke schade veroorzaakt door geldautomaten, auto's, scooters en tankstations te vernielen. De politie heeft een 31-jarige man uit Den Bosch aangehouden.

Teekst gaat verder onder de video.

<em>Verwoesting</em> in <em>Den Bosch</em>: geldautomaten, tankstations en auto's vernield (video) Op donderdagavond heeft iemand in Noord-Brabant flinke schade veroorzaakt door geldautomaten, auto's, scooters en tankstations te vernielen. De politie heeft een 31-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Teekst gaat verder onder de video. Veel schadeDe vernielingen begonnen rond 23.30 uur op donderdag en duurden tot ongeveer 04.00 uur. Er zijn nog geen details beschikbaar over het aantal vernielingen, locaties, de verdachte, of het motief, maar acht auto's zijn gemeld met ingeslagen ramen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Chaos in Den Bosch: bus rijdt chocoladewinkel 'Coco & Sebas' in Bekijk deze video » Drama kinderopvang Den Bosch: 'Omgekomen meisje (3) is dochter van medewerker' Bekijk deze video »
Nieuws :

Veel schade
De vernielingen begonnen rond 23.30 uur op donderdag en duurden tot ongeveer 04.00 uur. Er zijn nog geen details beschikbaar over het aantal vernielingen, locaties, de verdachte, of het motief, maar acht auto's zijn gemeld met ingeslagen ramen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's