Zien: enorme brand verwoest bakwagen in Den Bosch, politie vermoedt brandstichting

Zien: enorme brand verwoest bakwagen in Den Bosch, politie vermoedt brandstichting

Zondag 23 juli 2023 om 15:06

In Den Bosch brak er in de nacht van zaterdag op zondag een brand uit in een bakwagen, waarvoor de brandweer een brandkraan gebruikte, maar dit veroorzaakte een groot waterlek. Bovendien werd er ook nog eens een verdacht voertuig aangetroffen tegenover de bakwagen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>enorme brand</em> verwoest bakwagen in <em>Den Bosch</em>, politie vermoedt <em>brandstichting</em> In Den Bosch brak er in de nacht van zaterdag op zondag een brand uit in een bakwagen, waarvoor de brandweer een brandkraan gebruikte, maar dit veroorzaakte een groot waterlek. Bovendien werd er ook nog eens een verdacht voertuig aangetroffen tegenover de bakwagen. Tekst gaat verder onder de video. Politie start onderzoekRond 01.00 uur ontstond er een brand aan de Smaragd in Den Bosch, waarbij de bakwagen volledig in vlammen opging. De politie houdt er rekening mee dat de brand aangestoken is, meldt een videocorrespondent ter plaatse. Getuigen hebben opgemerkt dat de wagen al twee weken op de parkeerplaats stond. De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar de zaak. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Enorme brand Didam (Gelderland): bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » ZIEN: hevige branden op Rhodos, 'intense wind zorgt voor vuurzeeën' Bekijk deze video »
Misdaad :

Politie start onderzoek
Rond 01.00 uur ontstond er een brand aan de Smaragd in Den Bosch, waarbij de bakwagen volledig in vlammen opging. De politie houdt er rekening mee dat de brand aangestoken is, meldt een videocorrespondent ter plaatse. Getuigen hebben opgemerkt dat de wagen al twee weken op de parkeerplaats stond. De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar de zaak.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's