Ik Hou van Holland gemist? Linda de Mol lacht om blunder Fred van Leer

Ik Hou van Holland gemist? Linda de Mol lacht om blunder Fred van Leer

<em>Ik Hou van Holland</em> gemist? Linda de Mol lacht om blunder <em>Fred van Leer</em> In Ik Hou van Holland werd gisteravond weer heel wat gelachen. Fred van Leer was te gast en loopt een beetje vast tijdens het spel. Vooral toen er een vraag kwam over Gooische Vrouwen. Linda de Mol, die zelf in de serie speelt, moest onwijs gieren om de chaos van Fred. Bekijk de beelden hieronder. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Ik Hou van Holland: Jeroen van Koningsbrugge loopt vast tijdens spellen van woorden Bekijk deze video » Ik hou van Holland: hysterische discussie Richard Groenendijk en Fred van Leer Bekijk deze video »
Zondag 8 oktober 2023 om 10:06

In Ik Hou van Holland werd gisteravond weer heel wat gelachen. Fred van Leer was te gast en loopt een beetje vast tijdens het spel. Vooral toen er een vraag kwam over Gooische Vrouwen. Linda de Mol, die zelf in de serie speelt, moest onwijs gieren om de chaos van Fred. Bekijk de beelden hieronder.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's