Zien: Oh, Wat Een Jaar!-studio krijgt slappe lach na optreden Chantal Janzen en Gerard Joling

Zien: Oh, Wat Een Jaar!-studio krijgt slappe lach na optreden Chantal Janzen en Gerard Joling

Zondag 8 oktober 2023 om 14:22

Gisteren, op zaterdag 7 oktober, zagen we weer een aflevering van Oh, Wat Een Jaar! Chantal Janzen en Gerard Joling zorgden voor de nodige hilariteit bij het naspelen van een bekende pinguïnscène.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Oh, Wat Een Jaar!-studio</em> krijgt slappe lach na optreden <em>Chantal Janzen</em> en <em>Gerard Joling</em> Gisteren, op zaterdag 7 oktober, zagen we weer een aflevering van Oh, Wat Een Jaar! Chantal Janzen en Gerard Joling zorgden voor de nodige hilariteit bij het naspelen van een bekende pinguïnscène. Tekst gaat verder onder de video. Slappe lachGerard Joling en Chantal Janzen spelen een scène na uit een bekende film en tonen hun acteerkunsten. Na een opvallende en onhandige start barst Ruben Nicolai in lachen uit. Zowel Nienke Plas, Bibi Breijman als het publiek kunnen hun lach niet onderdrukken. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Chantal Janzen presenteert het 'erotisch journaal' (Oh, Wat Een Jaar!) Bekijk deze video » Hilarische beelden: Robbert Rodenburg breekt in lachen uit in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video »
TV :
Zien: Oh, Wat Een Jaar!-studio krijgt slappe lach na optreden Chantal Janzen en Gerard Joling

Slappe lach
Gerard Joling en Chantal Janzen spelen een scène na uit een bekende film en tonen hun acteerkunsten. Na een opvallende en onhandige start barst Ruben Nicolai in lachen uit. Zowel Nienke Plas, Bibi Breijman als het publiek kunnen hun lach niet onderdrukken.

Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's