Zoektocht vermiste Germa van den Boom in Nieuwendijk: bekijk de beelden (video)

Zoektocht vermiste Germa van den Boom in Nieuwendijk: bekijk de beelden (video)

Dinsdag 10 oktober 2023 om 12:35

In het Brabantse Nieuwendijk wordt dinsdag gezocht naar de sinds 1984 vermiste Germa van den Boom. Er wordt gegraven in de tuin van een woning waar vroeger een oom van haar woonde.

Vermissing
De destijds 19-jarige Germa verdween vanuit haar ouderlijk huis: 'Ze was dat weekend voor het eerst alleen thuis. Na een avondje stappen in Gorinchem zette een buurjongen haar daar ’s nachts rond twee uur weer af. De volgende ochtend werd alarm geslagen toen Germa niet in de kerk verscheen. In het ouderlijk huis werden bloedsporen gevonden maar van Germa ontbrak ieder spoor', vat Omroep Brabant de vermissing samen op hun website.

'Afsluiten'
Een omwonende hoopt op een doorbraak in het onderzoek, zo vertelt die aan de lokale omroep: 'Ik hoop voor de nabestaanden dat er een keer een eind aan komt en dat ze het af kunnen sluiten.' De zoektocht is overigens gestart vanwege een tip die onlangs is binnengekomen bij de Peter R. de Vries Foundation.

Bekijk de video van Omroep Brabant hieronder

Zoektocht vermiste Germa van den Boom in <em>Nieuwendijk</em>: bekijk de beelden (video) In het Brabantse Nieuwendijk wordt dinsdag gezocht naar de sinds 1984 vermiste Germa van den Boom. Er wordt gegraven in de tuin van een woning waar vroeger een oom van haar woonde. VermissingDe destijds 19-jarige Germa verdween vanuit haar ouderlijk huis: 'Ze was dat weekend voor het eerst alleen thuis. Na een avondje stappen in Gorinchem zette een buurjongen haar daar ’s nachts rond twee uur weer af. De volgende ochtend werd alarm geslagen toen Germa niet in de kerk verscheen. In het ouderlijk huis werden bloedsporen gevonden maar van Germa ontbrak ieder spoor', vat Omroep Brabant de vermissing samen op hun website. 'Afsluiten'Een omwonende hoopt op een doorbraak in het onderzoek, zo vertelt die aan de lokale omroep: 'Ik hoop voor de nabestaanden dat er een keer een eind aan komt en dat ze het af kunnen sluiten.' De zoektocht is overigens gestart vanwege een tip die onlangs is binnengekomen bij de Peter R. de Vries Foundation. Bekijk de video van Omroep Brabant hieronder Bekijk ook Nicol Kremers kat journalisten af: 'Heb belangrijkere dingen te doen, laat me gaan nu!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Zoektocht vermiste Germa van den Boom in Nieuwendijk: bekijk de beelden (video)


Actuele video's

Meer actuele video's