Zoontje Roxeanne Hazes over muziek Mart Hoogkamer: 'Dat is toch opa?'

Zoontje Roxeanne Hazes over muziek Mart Hoogkamer: 'Dat is toch opa?'

Donderdag 12 oktober 2023 om 16:46

In de podcast 'Lightless Lounge' van Nikkie de Jager en Wes van Os, onthult Roxeanne Hazes op een humoristische manier iets over haar zoontje: Fender denkt dat hij zijn opa hoort zingen wanneer hij een nummer van Mart Hoogkamer hoort.

Tekst gaat verder onder de video.

Zoontje <em>Roxeanne Hazes</em> over muziek <em>Mart Hoogkamer</em>: 'Dat is toch opa?' In de podcast 'Lightless Lounge' van Nikkie de Jager en Wes van Os, onthult Roxeanne Hazes op een humoristische manier iets over haar zoontje: Fender denkt dat hij zijn opa hoort zingen wanneer hij een nummer van Mart Hoogkamer hoort. Tekst gaat verder onder de video. 'Liedjesopa'Roxeanne onthult dat haar zoon bepaalde nummers van haar vader, die Fender liefkozend zijn 'liedjesopa' noemt, al herkent. Ze deelt: "Het grappige is, dat heeft hij dus ook bij Mart Hoogkamer. Dan zegt 'ie: 'Hey, dat is toch ook m'n opa?' Dan zeg ik: 'Nee schat, dat is iemand anders.'" Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Roxeanne Hazes start bodemprocedure tegen moeder Rachel vanwege erfenis Bekijk deze video » Video: Monique Westenberg spot 'zus' Roxeanne Hazes op billboard Bekijk deze video »
Entertainment :

'Liedjesopa'
Roxeanne onthult dat haar zoon bepaalde nummers van haar vader, die Fender liefkozend zijn 'liedjesopa' noemt, al herkent. Ze deelt: "Het grappige is, dat heeft hij dus ook bij Mart Hoogkamer. Dan zegt 'ie: 'Hey, dat is toch ook m'n opa?' Dan zeg ik: 'Nee schat, dat is iemand anders.'"

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's