Buienradar: heftige buien door heel Nederland luiden 'echte herfst' in

Buienradar: heftige buien door heel Nederland luiden 'echte herfst' in

Donderdag 12 oktober 2023 om 14:46

Het is dan echt zover: donderdag staat in het teken van heftige buien. In het Westen regent het al vrijwel de volledige dag en de buien trekken ook naar het midden en oosten van het land. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich ontwikkelen.

Kouder
Er is enorm veel regen op de donderdag en het is een stuk kouder. Er is voor de niet-liefhebbers van regen wel een positieve ontwikkeling: volgens de collega's van Weer.nl ligt de maximumtemperatuur rond de 18 graden, alhoewel het door de harde wind wel kouder aan kan voelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Bekijk hieronder het weerbericht van woensdag 10 september en verder.

<em>Buienradar</em>: <em>heftige buien</em> door heel Nederland luiden 'echte herfst' in Het is dan echt zover: donderdag staat in het teken van heftige buien. In het Westen regent het al vrijwel de volledige dag en de buien trekken ook naar het midden en oosten van het land. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich ontwikkelen. KouderEr is enorm veel regen op de donderdag en het is een stuk kouder. Er is voor de niet-liefhebbers van regen wel een positieve ontwikkeling: volgens de collega's van Weer.nl ligt de maximumtemperatuur rond de 18 graden, alhoewel het door de harde wind wel kouder aan kan voelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk hieronder het weerbericht van woensdag 10 september en verder. Bekijk ook Zomer bijna ten einde, maar: 'Het échte zomerweer komt er nog aan' (video) Bekijk deze video » Bijzondere beelden: goudvissen zwemmen door overstroomde straten in Maastricht Bekijk deze video »
Weer :

Actuele video's

Meer actuele video's