Snelle komt zichzelf tegen in Madame Tussauds: zie jij de verschillen? (video)

Snelle komt zichzelf tegen in Madame Tussauds: zie jij de verschillen? (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 17:53

<em>Snelle</em> komt zichzelf tegen in Madame Tussauds: zie jij de verschillen? (video) Snelle is voortaan te bewonderen in Madame Tussauds. De artiest heeft voor een select publiek zijn beeld onthuld in het wassenbeeldenmuseum in Amsterdam. Snelle voegt zich in de muziekafdeling bij andere sterren als Harry Styles en Davina Michelle. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle) Bekijk de video van Shownieuws en Instagram-post hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Video: Snelle primeurt nieuwe single 'Radio' live bij de 538 Ochtend Bekijk deze video » Omtzigt over ontslag woordvoerder: "Dook tweet op waarin andere partij voor gezwel werd uitgemaakt" Bekijk deze video » Vacature alert: CEO gezocht voor huishouden van William en Catherine (video) Bekijk deze video »
TV :

Snelle is voortaan te bewonderen in Madame Tussauds. De artiest heeft voor een select publiek zijn beeld onthuld in het wassenbeeldenmuseum in Amsterdam. Snelle voegt zich in de muziekafdeling bij andere sterren als Harry Styles en Davina Michelle.

Bekijk de video van Shownieuws en Instagram-post hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's