Video: Snelle primeurt nieuwe single 'Radio' live bij de 538 Ochtend

Video: Snelle primeurt nieuwe single 'Radio' live bij de 538 Ochtend

Donderdag 17 augustus 2023 om 14:42

Donderdagochtend was Snelle te gast bij Tim, Rick, Niels en Florentien in de 538 Ochtend om zijn nieuwste single 'Radio' te primeuren en meteen live te spelen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Snelle</em> primeurt nieuwe single 'Radio' live bij de <em>538 Ochtend</em> Donderdagochtend was Snelle te gast bij Tim, Rick, Niels en Florentien in de 538 Ochtend om zijn nieuwste single 'Radio' te primeuren en meteen live te spelen. Tekst gaat verder onder de video. Ludieke promotieEerder deze maand kwam Lars Bos, beter bekend onder de artiestennaam Snelle, in het nieuws vanwege zijn ludieke promotie. De artiest promootte zijn nieuwe album op Instagram, gecombineerd met een vakantiekiekje. Volgens de rapper leveren vakantiefoto's doorgaans veel meer likes op dan berichten die puur gaan over het promoten van zijn muziek. Bekijk het optreden van Snelle in de 538 Ochtend hierboven. Bekijk ook Video: Coach Snelle helpt Voice Kids-talent Marc Floor aan toekomstige hit Bekijk deze video » Hilarisch: verzoekje voor Snelle tijdens Het Jachtseizoen gaat de mist in Bekijk deze video »
Muziek :

Ludieke promotie
Eerder deze maand kwam Lars Bos, beter bekend onder de artiestennaam Snelle, in het nieuws vanwege zijn ludieke promotie. De artiest promootte zijn nieuwe album op Instagram, gecombineerd met een vakantiekiekje. Volgens de rapper leveren vakantiefoto's doorgaans veel meer likes op dan berichten die puur gaan over het promoten van zijn muziek.

Bekijk het optreden van Snelle in de 538 Ochtend hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's