Zien: Bibi Breijman geeft voorproefje op eerste album met persoonlijke video

Zien: Bibi Breijman geeft voorproefje op eerste album met persoonlijke video

Zien: <em>Bibi Breijman</em> geeft voorproefje op eerste album met persoonlijke video Bekijk in de video hierboven: de kinderen van Bibi en Waylon hebben elkaar gemist Bibi Breijman heeft er jaren aan gewerkt en eindelijk is het zover, haar eerste album komt uit. Het is voor de influencer een droom die uitkomt, de plaat Luchtkasteel staat vol met persoonlijke liedjes. Zware periode voor BibiBibi ging door een donkere periode en luchtte haar hart door muziek te maken. Haar hele privéleven lag overhoop en op straat toen uitkwam dat haar geliefde Waylon vreemdging toen ze zwanger was. Het gaat inmiddels weer een stuk beter met Bibi en ze viert de lancering van haar debuutalbum met een video waarin je een voorproefje kunt horen op haar liedjes, met persoonlijke video’s. Bekijk de video met Bibi’s muziek hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door BIBI (@bibibreijman) Zien: Waylon over relatie met Bibi Breijman Bekijk deze video » Zien: Bibi Breijman geeft zich bloot in clip eerste single Toverdrank over zware periode Bekijk deze video » Bibi Breijman openhartig over de liefde in boek: 'Ik hou niet van kantoorlullen' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 13 oktober 2023 om 15:40

Bekijk in de video hierboven: de kinderen van Bibi en Waylon hebben elkaar gemist

Bibi Breijman heeft er jaren aan gewerkt en eindelijk is het zover, haar eerste album komt uit. Het is voor de influencer een droom die uitkomt, de plaat Luchtkasteel staat vol met persoonlijke liedjes.

Zware periode voor Bibi
Bibi ging door een donkere periode en luchtte haar hart door muziek te maken. Haar hele privéleven lag overhoop en op straat toen uitkwam dat haar geliefde Waylon vreemdging toen ze zwanger was. Het gaat inmiddels weer een stuk beter met Bibi en ze viert de lancering van haar debuutalbum met een video waarin je een voorproefje kunt horen op haar liedjes, met persoonlijke video’s.

Bekijk de video met Bibi’s muziek hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's