Bibi Breijman openhartig over de liefde in boek: 'Ik hou niet van kantoorlullen' (video)

Bibi Breijman openhartig over de liefde in boek: 'Ik hou niet van kantoorlullen' (video)

Donderdag 7 september 2023 om 19:43

Bibi Breijman heeft haar eerste single uitgebracht: Toverdrank. In Shownieuws vertelde Bibi over het schrijfproces. "Ik wist wel dat muziek helend was, maar ik kan nu echt weer ademhalen."

<em>Bibi Breijman</em> openhartig over de liefde in boek: 'Ik hou niet van kantoorlullen' (video) Bibi Breijman heeft haar eerste single uitgebracht: Toverdrank. In Shownieuws vertelde Bibi over het schrijfproces. "Ik wist wel dat muziek helend was, maar ik kan nu echt weer ademhalen." BoekOok komt Bibi Breijman binnenkort met een boek. "Het is een heel persoonlijk boek, of eigenlijk twee boeken in één. (...) Het is poëzie aan de ene kant en aan de andere kant is het autobiografisch." Verder vertelt Bibi open over haar relatie met zanger Waylon en over de liefde tussen de twee. "Ik hou gewoon niet van kantoorlullen." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bibi Breijman geeft zich bloot in clip eerste single Toverdrank over zware periode Bekijk deze video » ZIEN: Waylon, Bibi en de kids doen familiedans (video) Bekijk deze video » Bibi Breijman over het overwinnen van Waylon's ontrouw: 'Het hoort bij ons leven' Bekijk deze video »
TV :

Boek
Ook komt Bibi Breijman binnenkort met een boek. "Het is een heel persoonlijk boek, of eigenlijk twee boeken in één. (...) Het is poëzie aan de ene kant en aan de andere kant is het autobiografisch." Verder vertelt Bibi open over haar relatie met zanger Waylon en over de liefde tussen de twee. "Ik hou gewoon niet van kantoorlullen."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's