Video: Poolse verkiezingen zorgen voor lange wachtrijen bij stembureaus in Nederland

Video: Poolse verkiezingen zorgen voor lange wachtrijen bij stembureaus in Nederland

Zondag 15 oktober 2023 om 19:04

Op meerdere plaatsen in het land zijn er vandaag lange wachtrijen, en dat heeft allemaal te maken met de parlementsverkiezingen in Polen. Zelfs in Nederland hebben Polen de mogelijkheid om hun stem uit te brengen op vijf verschillende locaties verspreid door het land.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Poolse verkiezingen</em> zorgen voor <em>lange wachtrijen</em> bij stembureaus in <em>Nederland</em> Op meerdere plaatsen in het land zijn er vandaag lange wachtrijen, en dat heeft allemaal te maken met de parlementsverkiezingen in Polen. Zelfs in Nederland hebben Polen de mogelijkheid om hun stem uit te brengen op vijf verschillende locaties verspreid door het land. Tekst gaat verder onder de video. Poolse verkiezingenDe conservatieve partij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) lijkt voor de derde keer de grootste te worden, maar het zal deze keer moeilijk zijn om een absolute meerderheid te behalen. De liberale Burgercoalitie (KO), onder leiding van oud-premier Donald Tusk, vormt de belangrijkste uitdager van de populistische regeringspartij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ruzie in Groningen loopt compleet uit de hand: 37-jarige man rijdt in op personen Bekijk deze video » ME grijpt in bij pro-Israël-manifestatie in Amsterdam: tegendemonstranten naderen plein Bekijk deze video »
Nieuws :

Poolse verkiezingen
De conservatieve partij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) lijkt voor de derde keer de grootste te worden, maar het zal deze keer moeilijk zijn om een absolute meerderheid te behalen. De liberale Burgercoalitie (KO), onder leiding van oud-premier Donald Tusk, vormt de belangrijkste uitdager van de populistische regeringspartij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's