ZIEN: heftige Undercover in Nederland-aanhouding wegens afpersingszaak sekssite

ZIEN: heftige Undercover in Nederland-aanhouding wegens afpersingszaak sekssite

ZIEN: heftige <em>Undercover in Nederland</em>-aanhouding wegens afpersingszaak <em>sekssite</em> We zagen gisteren in Undercover in Nederland een heftige afpersingszaak. De verborgen camera legt van binnenuit vast hoe een afperser zijn slachtoffer volledig in de tang heeft. Het slachtoffer zat kort op een sekssite en wordt vervolgens gechanteerd. Afperser in de val geloktZijn afperser dreigt zijn familie in te lichten en vraagt steeds meer geld. Alberto Stegeman en zijn team proberen, samen met de politie, de afperser in de val te lokken en hem op heterdaad te betrappen. Bekijk de beelden van de aanhouding in het fragment hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Christan R. licht mensen op via Marktplaats: "Ik laat jou niet met rust!" (Undercover in NL) Bekijk deze video » Bekende actrice praat in De Geknipte Gast voor het eerst over eetstoornis (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Vrouw Rob de Nijs deelt emotioneel moment na Televizier-Ring Impact: 'Deze is voor jou, Rob!' Bekijk deze video »
Monday 16 October 2023 om 09:57

We zagen gisteren in Undercover in Nederland een heftige afpersingszaak. De verborgen camera legt van binnenuit vast hoe een afperser zijn slachtoffer volledig in de tang heeft. Het slachtoffer zat kort op een sekssite en wordt vervolgens gechanteerd.

Afperser in de val gelokt
Zijn afperser dreigt zijn familie in te lichten en vraagt steeds meer geld. Alberto Stegeman en zijn team proberen, samen met de politie, de afperser in de val te lokken en hem op heterdaad te betrappen. Bekijk de beelden van de aanhouding in het fragment hieronder.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's