Elizabeth Debicki speelt Lady Di in laatste jaren: 'hartverscheurend'

Elizabeth Debicki speelt Lady Di in laatste jaren: 'hartverscheurend'

Elizabeth Debicki speelt <em>Lady Di</em> in laatste jaren: 'hartverscheurend' Elizabeth Debicki werd in het vijfde seizoen van de hitserie The Crown toegevoegd aan de cast. Ze speelde toen een 'opgegroeide' en getrouwde Diana Spencer, die absoluut ongelukkig is. Ook in dit zesde seizoen kruipt ze in de huid van 'Lady Di'. 'Nooit zeker weten'Aan uitzendpartij Netflix laat Debicki weten het 'uitdagend' te vinden om Lady Diana in haar laatste dagen te spelen: "Het voelde emotioneel goed voor mij (...) Natuurlijk is het hartverscheurend en zeer beladen, en we kunnen het nooit echt helemaal zeker weten." Bekijk hieronder de aankondigingsvideo van Netflix. De tekst gaat daaronder verder. Eerste beelden van 'The Crown' seizoen 6 CharlesOf Debicki met die laatste uitspraak ook doelt op de doodsoorzaak van Diana of alleen op de manier waarop zij Diana speelt, is onduidelijk. Dominic West, die prins Charles speelt en in het vijfde seizoen veel kritiek te verduren kreeg, wil in ieder geval wel iets kwijt over zijn karakter, de huidige Koning van Engeland: "Bijna iedereen heeft buitengewoon warme, vriendelijke dingen over hem te zeggen." Vanaf 16 november 2023 staan de eerste vier afleveringen van The Crown seizoen 6 op Netflix. Op 14 december volgen de laatste zes afleveringen. Bekijk ook The Crown seizoen 5 binnenkort op Netflix, bekijk de wonderschone trailer Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van The Crown seizoen zes, vanaf 16 november op Netflix Bekijk deze video »
Serie :
Maandag 16 oktober 2023 om 20:40

Elizabeth Debicki werd in het vijfde seizoen van de hitserie The Crown toegevoegd aan de cast. Ze speelde toen een 'opgegroeide' en getrouwde Diana Spencer, die absoluut ongelukkig is. Ook in dit zesde seizoen kruipt ze in de huid van 'Lady Di'.

'Nooit zeker weten'
Aan uitzendpartij Netflix laat Debicki weten het 'uitdagend' te vinden om Lady Diana in haar laatste dagen te spelen: "Het voelde emotioneel goed voor mij (...) Natuurlijk is het hartverscheurend en zeer beladen, en we kunnen het nooit echt helemaal zeker weten."

Bekijk hieronder de aankondigingsvideo van Netflix. De tekst gaat daaronder verder.

Charles
Of Debicki met die laatste uitspraak ook doelt op de doodsoorzaak van Diana of alleen op de manier waarop zij Diana speelt, is onduidelijk. Dominic West, die prins Charles speelt en in het vijfde seizoen veel kritiek te verduren kreeg, wil in ieder geval wel iets kwijt over zijn karakter, de huidige Koning van Engeland: "Bijna iedereen heeft buitengewoon warme, vriendelijke dingen over hem te zeggen."

Vanaf 16 november 2023 staan de eerste vier afleveringen van The Crown seizoen 6 op Netflix. Op 14 december volgen de laatste zes afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's