Joey in Lang Leve de Liefde: 'In bed kan ik best wel een vies ventje zijn'

Joey in Lang Leve de Liefde: 'In bed kan ik best wel een vies ventje zijn'

Dinsdag 17 oktober 2023 om 11:20

Joey vertelt zijn date Chayenne dat een vrouw die 'ineens een lul tussen haar benen heeft hangen' een no-go is. Maar verder is hij best wel open minded in bed: 'Ik kan best een vies ventje zijn hoor. Ik ben niet zo gauw ergens van onder de indruk.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Joey in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'In bed kan ik best wel een vies ventje zijn' Joey vertelt zijn date Chayenne dat een vrouw die 'ineens een lul tussen haar benen heeft hangen' een no-go is. Maar verder is hij best wel open minded in bed: 'Ik kan best een vies ventje zijn hoor. Ik ben niet zo gauw ergens van onder de indruk.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: wat bedoelt Mieke met deze hitsige knipoog!? Bekijk deze video » Wendy, vriendin van Peter Gillis, slaakt noodkreet: 'Help!' (video) Bekijk deze video » Heftig: killerclown Amersfoort zorgt voor onrust en gegil (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's